Du er her

Rye goes Costa Blanca

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Foto: Marius Ylven Westgaard/Ciclotel

En liten gruppe fra Rye drar neste helg til Costa Blanca for å undersøke Ciclotels tilbud om å arrangere treningsleir på Costa Blanca til neste år.

Tanken er at klubben skal arrangere en treningsleir som går over en tre ukers periode, med påsken (eller vinterferien) i midten. Man bestemmer selv ankomst og avreise og lengde på oppholdet, og om man f. eks. ønsker besøk av familien deler av tiden.
Vi ønsker å ha trenere til stede hele tiden, og få med oss så mange landeveissyklister, terrengsyklister, triatleter, løpere og medlemmer av barne- og ungdomsgruppa som mulig.

Våre intensjoner er også å sveise de ulike delene av klubben sammen på tvers, slik at de raske syklistene får trene sammen, de langsommere syklistene kan plukke opp tips av de raskere, at alle kan bli med triatletene på en liten morgensvømmetur, løpegruppa på en kveldsrestitusjonsøkt i terrenget, en styrketreningsøkt speisialtilpasset både syklister og løpere, eller bare trene på egenhånd, og kanskje være litt sosial rundt middagsbordet.

Vi prøver nå å finne et sted som tilfredsstiller ønskene fra både landeveissyklister som vil drive rulletrening, terrengsyklister som vil ha varierte utfordringer, løpere som vil ha både bane og terreng, og triatleter som vil ha litt av alt, pluss basseng og muligheter for open water-svømming. Derfor drar en utsending fra hovedstyret, med representanter for løp, sykkel, triatlon, barn og ungdom, pluss leder og redaktør, til Costa Blanca for å undersøke mulighetene og se nærmere på noen hotell- og treningstilbud der.

Vi vil svært gjerne ha innspill og tilbakemeldinger på hva som er interessant for nettopp deg, hva skal til for at du velger å reise på treningsleir (eller sydenferie ...?) i regi av Sportsklubben Rye våren 2018?
Send en melding til meg, Inger Woxholtt, enten her på nettsiden, på mail eller på facebook.

Du kan lese mer om Ciclotel-kjeden her.


 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen