Du er her

Nordmarka rundt - vel gjennomført!

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Nordmarka rundt på søndag ble et vellykket ritt. Til tross for enkelte velt og uhell, som ikke kan lastes arrangøren, kom de fleste seg gjennom løypa på en brukbar måte, og høydepunktet var som vanlig å komme til mål.

– Arrangørene skal ha ros, sier Ola Høiby.  Høydepunktet er som alltid å komme i mål, med real servering, speakertjeneste, sittebenker og god stemning!

– Vi var i underkant tynt bemannet i år, sier dugnadsansvarlig Stein Hemma, men takk til alle som bidro på dugnadssiden før, under og etter rittet.


Rye 3 gjorde god dugnadsinnsats som løypevakter, her ved Marit Krohn og Katrine Nordgård, som befant seg på Lunner.
 


Ikke alle fikk medaljer, men alle skal selvsagt få, ta kontakt! Foto: Svein-Erik Tverli

– Dessverre gikk vi tomme for medaljer for tidlig, sier rittleder Svein Erik Tverli. Vi har bestilt flere, og alle som ikke har fått skal selvsagt få, send oss navn, startnummer og adresse, så sender vi dem straks de kommer, sier han.

Gunnar A. Gulliksen, leder i Rye, satt i lederbilen sammen med Bjørn Ulsaker.
– Oslopolitiet med Inge Frydenlund i spissen, gjør en flott, stødig jobb, men i Bærum sviktet politiet oss denne gangen, sier Gunnar. Ingen lys var satt i gulblink. Vi ble stresset i lederbilen da vi merket at lysene sto i rødt når rytterne kom, men så vidt jeg vet ble det ordnet etter hvert. Da vi skulle ut på traseen opp til Sollihøgda var det heller ikke noe politi, det var skremmende å se at bilene kom nedover i god fart mens syklistene skulle ut i veien. Og asfalten fra Klekken er like hullete og dårlig som de siste årene, her trengs det ny asfalt!
– Takk for en fin dag med mange flotte resultater. Å komme til mål å se «kafeen» i målområdet gjør meg stolt over arrangementet, sier han.

Dessverre hadde XP en massevelt som skyldes en enkelt bilist som brøt trafikkreglene på det groveste. Slike kan man aldri verge seg mot, og bilisten, som stakk av fra stedet, er politianmeldt. Les mer om ulykken og XPs innsats her.

Les mer om Nordmarka rundt og om Rye 1 her og Rye 15 her.


Kafeområdet i mål er godt besøkt, og sannelig ble det sol, til tross for vått og grisete vær underveis. Foto: Svein-Erik Tverli


Vaffelpressene gikk kontinuerlig, til glede for blant annet BOC. Foto: Svein-Erik Tverli
 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen