Du er her

Oslo Triatlon 2017 - Vi trenger deg!

Jonas Sundets bilde

Det nærmer seg august og den 35. utgaven av Oslo Triatlon. Arrangementet ble raskt fulltegnet på de individuelle distansene og vi har nå rundt 1300 forhåndspåmeldte og håper på enda noen flere på stafett og barnetriatlon. Men mye logistikk og stort antall deltakere krever en betydelig andel funksjonærer og håper du kan hjelpe oss!

Oslo Triatlon er svært viktig for klubben og gir gode bidrag til alle undergrupper, så selv om du ikke bryr deg om triatlon vil ved å stille opp bidra til klubbutvikling på alle nivåer. 
Av erfaring vet vi at det ofte er vanskelig å få folk til å stille som frivillig og vi supplerer derfor med en del innleid hjelp, men dette er kostbart og vi er helt avhengige av et stort antall frivillige. 
 
Vi trenger frivillige med ulike erfaringer fra tidligere arrangementer, men også deg som aldri har vært frivillig under et arrangement før. Det viktigste er at du er villig til å gjøre en innsats!  
 
-Alle frivillige får mat (både varmmat og niste) og drikke, funksjonærtrøye i teknisk kvalitet og en goodie-bag. 
 
Vi tilstreber at alle skal få gjøre akkurat det de ønsker, men vil prioritere de som er tidlig ute.
 
TUSEN TAKK! laugh
 
Meld deg på i påmeldingen over og velg den oppgaven du aller helst ønsker, si gjerne ifra dersom du har spesielle ferdigheter/kompetanse e.l.
Ønsker du å gjøre endringer i din påmelding senere kan du logge deg på igjen/eller klikke på lenken du får i bekreftelsesmailen. 
 
 

VI TRENGER DEG!

 
I tillegg til funksjonærer på selve arrangementet søker vi også engasjerte kvinner og menn til å lede noen av de sentrale oppgavene i organisasjonen til Oslo Triatlon 2017. Du vil da aktivt ta del i planleggingen av arrangementet sammen med resten av en flott gjeng. Et slikt verv kan for de med dugnadsplikt gi fritak fra annen dugnadsdeltagelse.
 
VI SØKER:
 
- Sikkerhetssjef 
Er stevneleders høyre hånd og fungerer som assisterende stevneleder. Har ansvar for sikkerhet og er involvert underplanleggingen av arrangementet og sørger for at alt går som planlagt på selve dagen. 
 
- Leder Arena
Oslo Triatlon har en stor og flott arena med mye utstyr som krever oppfølging og nøye planlegging. Din oppgave blir å planlegge arena sammen med stevnledere og all logistikk flyter før og under stevnet.  
 
- Leder Sekretariat
Et arrangement at Oslo Triatlons størrelse krever mange funksjonærer, er du en som har gode lederkunnskaper og oversikt, er dette en oppgave for deg.  
 
- Leder skiftesonen
Skiftesonen er et myldrende og hektisk del av et triatlon og mye som skjer hele dagen, perfekt for deg som liker action og holder hodet kaldt. Ansvaret vil være lede et lag av frivillige og sørge for organisering av oppgavene innen skiftesonen.
 
- Leder for funksjonærer
Et arrangement at Oslo Triatlons størrelse krever mange funksjonærer, er du en som har gode lederkunnskaper og oversikt, er dette en oppgave for deg.  
 
-I tillegg søker vi kreative bidragsytere til vår nye og flotte nettside og sosiale medier side slik at vi kan skape mer engasjement rundt arrangementet. Morsom og givende oppgave som anbefales aktive personer som liker å ta del i aktiviteter og gjenomkjøringer vi gjør i forkant av arrangementert. 
 
Man trenger ikke brenne for triatlon eller ha utdypende kunnskaper for å ta på seg en av disse oppgavene og nødvendig opplæring vil bli gitt. En perfekt mulighet for deg som er nysgjerrig på triatlon og/eller ønsker erfaring innen prosjektledelse/organisering av idrettsstevner. Har du spørsmål om, eller ønsker å påta deg et av disse vervene?
 
Ta kontakt med stevneleder, Jonas Sundet, snarest på stevneleder@oslotri.com (link sender e-mail).
 
Vi ser frem til å høre fra deg!

 

 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese