Du er her

Påmeldingsfrist Rye 1, sesongen 2018 - 1. desember

Jan Gamres bilde

Det nærmer seg desember og det er tid for litt informasjon. Rye 1 hadde en fantastisk bra sesong i 2017 og nå går det sakte og sikkert mot 2018 sesongen.

Vi gleder oss og jeg håper alle får lagt ned nødvendig grunnlag gjennom vinteren.
 

Påmelding til neste års sesong med Rye 1 gjør du her innen 1. desember:
http://palisoft.no/pmdb/?arrid=3508


FTP-tester
 
Vi har avtalt Watt test på Avancia lørdag 9. desember og søndag 11 februar kl 10-12 begge dager. Thomas Brodersen står for kyndig ledelse og gjennomføring. Det er plass til 6 stk i hvert heat og vi er inne ca 40 min hver oss, hvorav 20 min på bånn spiker. Sett av tid i kalenderen slik at du får gjort en watt test på kalibrert sykkel. Hvilken gruppe du skal kjøre i får du vite senere. Du må sette av begge dagene slik at du får målt vintertreningen din. Laget sponser disse testene og vi ønsker at alle blir med. Det er svært nyttig i ditt eget treningsarbeid for å justere hva du trenger jobbe med, samtidig er det svært nyttig for lagledelsen i byggingen av laget. Det er mulig vi får med noen ryttere fra Telemark dette året, de vil naturligvis kunne gjøre tester i sitt nærområde.
 
Mallorcatur
 
Som nevnt på FB gruppa blir Mallorca turen i uke 12 neste år, uka før påske og XP kommer også til å være der samtidig. Du ordner fly og hotell selv. De aller fleste skal bo på hotell Java i Can Pastilla. Noen blir over i påskeuka, selv blir jeg der fra 17. mars til 30 mars. I fjor hadde vi god oppslutning og hadde særdeles flotte dager der nede. Det er SVÆRT gledelig at det allerede nå er bra oppslutning omkring turen, det gjør at vi får solide lagtreningsøkter og en knall start på sesongen. Vi ligger an til å bli enda fler på Mallorca i 2018 enn vi var i år.

De fleste av turene er på 4-5 timer for å tilrettelegge for restitusjon til neste dag. På flate turer legges det opp til rulletrening på strekker med god asfalt og bred vei. Noen drag kommer til å gå i høy fart da vi også skal ha litt fartstrening. 4-5 timer er dermed passende belastning. Er det noe som skal kjennetegne vår kjørestil er det høy fart, særlig i lett terreng! Da må vi også kjøre noen drag for å øve på dette. Neste år (som i år) blir Mallorca turen legendarisk og du bør gjøre hva du kan for å få den med deg. Det blir en ideell opplading til sesongen.
 
Det blir ingen samordning i fht Gran Canaria i uke 5. Men dersom noen vil dra nedover anbefaler jeg å ta kontakt med Arild Hermansen i Rye 15. De drar nedover en liten gjeng, og mer info finner du i FB gruppa til Rye 15.
 
Jeg ønsker alle en fortsatt god treningsinnsats inn i vintermørket, og måtte du holde deg frisk og sunn! Rye 1 rigger opp til bli enda bedre i 2018 enn vi var i 2017. Benytt påmeldingslenka så vi kan se deg sammen med oss framover. Dette blir moro!
 
Vi snakkes!
 
Hilsen
 
Jan Gamre
Kaptein
Rye 1
 
Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen