Du er her

Innesvømming 2018/2019

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Nå kan du melde deg på triatlongruppas innesvømming!

Vi har igjen fått leie Tøyenbadet, og alle Rye-medlemmer kan melde seg på dette enestående tilbudet.
Det blir svømming fra og med uke 36 (3. september) til ca. midten av mai 2019, når utesvømmesesongen starter.

Vi har fått følgende tider:
 
Tøyenbadet

Tirsdager: 20.30-22.00, uten trener. (Vi leier bassenget sammen med Oslofjord. Rye-medlemmer kan ikke være med på Oslofjord sitt svømmekurs.)
Onsdager: 21.00-22.00, uten trener. (Vi leier bassenget sammen med Oslofjord. Rye-medlemmer kan ikke være med på Oslofjord sitt svømmekurs.)
Torsdager: 20.30-22.00, med trener på kanten. Nybegynnerkurs og program for viderekommende.
Fredager: 06.00-07.00, uten trener.

På torsdager vil det bli et nybegynnerkurs, her er det maks 15 plasser. Simon Augustsson vil også sette opp program hver torsdag for de litt raskere svømmerne, ellers kan man følge sitt eget program. Vi vil også legge ut noen programmer på nett for de som ønsker det.

Torsdager begynner det å bli fullt, men på fredager er det fremdeles god plass i bassenget!

Det vil koste 200 kr for hele høst-, vinter- og vårsesongen. Dette inkluderer badehette. Vil du svømme mer enn én dag i uken for samme pris, meld deg på og betal for én dag via linken over, og send meg en mail, så kan vi nok ordne det også, så sant det er plass.

Møt opp i bassenget ferdig skiftet til oppsatt tid. For kveldssvømmerne låses hallen kl 22, så alle må være ute av garderoben til det.

Vi regner med at mange vil benytte seg av dette gode tilbudet, så meld deg på nå, før det blir fullt!

Vil du også delta på vår vinterspinning?
Mer om det her: https://www.sportsklubbenrye.no/node/30779

NB! Vi har hatt litt problemer med betalingsfunksjonen i påmeldingssystemet, men håper at det retter seg. Er du påmeldt og har betalt, men ikke har fått kvittering (eller blitt trukket på konto for beløpet) er det antakelig skjedd en feil. Da må du dessverre prøve igjen. (Og ingen skal betale mer enn 200 kroner, så hvis du trekkes flere ganger, vil vi selvfølgelig refundere det du betaler for mye.) Send meg en mail hvis du er i tvil.

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen