Du er her

Brenner du inne med en god historie?

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Sitter du på en historie som på en eller annen måte omhandler Sportsklubben Rye?

I 2020 fyller klubben 100 år, og i den forbindelse skal vi lage en jubileumsbok.

Resultater er vel og bra, men det er de gode historiene som vi husker, og som binder oss sammen som klubb, og derfor vil jeg fri til alle medlemmer: Har du en historie eller rittrapport tilknyttet klubben som du kan tenke deg å dele med andre? Hva har klubben bidratt med i ditt liv, av treningsglede og samhold? Hvorfor er du medlem i SK Rye?

Jubileumsboka skal blant annet ta for seg gleden over å være med i en klubb, gleden av å trene, konkurrere eller arrangere ritt, men også gleden ved å møtes til tirsdagsintervaller en regntung dag i mars, eller svømmetrening på Sognsvann en dag de fleste velger å holde seg hjemme, opplevelser av lagånd og samhold på treningssamling, oppmuntringen du kanskje fikk da du sto løypevakt eller bidro med noe annet frivillig arbeid for klubben.

Jeg vil både vite hvordan du opplevde å krysse målstreken da du følte at du hadde fullført ditt livs konkurranse, men jeg vil også gjerne vite hvorfor du stiller på trening en torsdag i november, i mørket, med konkurransesesongen langt unna. Kanskje tenker du ikke på konkurranser engang, men er med på klubbens aktiviteter bare for å ha noen å prate med, og slippe å trene alene? Og hvorfor trener du egentlig i det hele tatt? Hvorfor blir du ikke bare liggende hjemme på sofaen og spise potetgull og se på TV? Og hva tenker du når du tar på deg den godt synlige klubbdrakten og sykler en tur i Maridalen, løper en tur i skogen eller står klar på startstreken til det som kanskje, eller kanskje ikke, blir ditt livs viktigste konkurranse? Hva er det som driver oss? Hvorfor holder vi på med dette?

Jeg vil vite noe om hvordan dagens medlemmer opplever SK Rye, og hva SK Rye har bidratt med av opplevelser, treningslede og samhold. Jeg vil ha nettopp din historie, selv om den er aldri så kort. Send meg en mail eller melding her (eller på facebook) så finner vi ut av det.

Hilsen Inger
inger.woxholtt(krøllalfa)skrye.no

 

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen