Du er her

Bli med Rye 17 på tur fra Trondheim

Solen titter frem fra skyene, snøen er i ferd med å renne ut i Oslofjorden og Rye 17 er i ferd med å børste støv av syklene og gjøre seg klare for en ny sesong hvor vi sammen skal sykle fra Trondheim i akkurat passe tempo.

Vi ønsker gamle og nye syklister velkommen til en spennende sesong. Rye 17 er en perfekt arena for å starte med sykling i lag, og vi har et sterkt fokus på trygg og god sykling sammen, og ikke minst på å ha det gøy. Nivået er der hvor det går fort nok til at det er fryktelig gøy, men ikke fortere enn at den som er med på treningene fint klarer å nå målet om å sammen fullføre Trondheim-Oslo.

Våren er alltid litt uforutsigbar, og påsken har i år lagt seg ubeleilig sent, så vi tar sikte på å starte treningene våre 2. april, med værforbehold.

Informasjon om dette vil bli gitt på Rye 17s facebookgruppe, på www.sportsklubbenrye.no/rye17 og på epost til alle som har registrert sin interesse på påmeldingsskjemaet. Det blir normalt sett tre ukentlige treninger på tirsdager, torsdager og søndager, men vi finner alltid et opplegg som passer den enkelte.

Informasjonsmøte
For å kunne fortelle mer om planene for treninger og ritt, svare på de spørsmålene som måtte være der ute og, ikke minst, bli bedre kjent, vil det bli avholdt et informasjonsmøte på Peloton i Torggata 35, onsdag 27. mars kl 18.30 med pizza for å bygge opp lagrene for sesongen. Alle interesserte er velkommen!

For å vite hvor mange som kommer, gi beskjed på epost sindre.balas@gmail.com, med emne: Kommer på informasjonsmøtet
Har du ikke anledning til å komme, men lurer på noe, ta kontakt med Sindre på sindre.balas@gmail.com.  

***********************
SK Rye har årelang erfaring med styrkeprøven, og et fungerende opplegg for trening. Vi bestiller felles hotell og transport for de som ønsker det, og har god kontroll på service og rutiner.

Har du lyst til å spinne litt innendørs allerede før utetreningene starter, kan du gjøre det gratis også, les mer om det her.

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen