Du er her

Klubbens nye styre

Inger Heiberg Woxholtts bilde

På årsmøtet 2019 var det dessverre en del styremedlemmer som gikk ut av styret.

Nestleder Robin Mackenzie-Robinson, sekretær og arrangementsansvarlig Adrian Henriksen, leder av triatlongruppa Simon Augustsson, leder av løp- og skigruppa Martin H. Andresen og tidligere leder av barne- og ungdomsgruppa, nå vara (og æresmedlem) Per Langseth var alle ferdige med sine styrevervperioder, og takket dessverre nei til gjenvalg.

Vi vil takke hver og en av dem for den jobben de har gjort i klubben i den tiden de har sittet i styret. Vi håper de ikke vil forsvinne for oss for godt, men vil forsette å gjøre en liten innsats for klubben i våre hjerter. Vi trenger alle de frivillige kreftene og all den innsatsen vi kan få for fellesskapets beste, og for å skape den samhørigheten og klubbidentitenen som er så viktig for oss alle. Jeg håper vi sees på dugnader i året som kommer.

Men vi er så heldige at vi har fått mange nye og friske krefter inn i styret.

Pål Lønseth, ny nestleder

På har vært medlem av Rye i over ti år. Han syklet på XP til 2014-sesongen, men kjørte ikke Den store styrkeprøven etter en stygg velt i Nordmarka rundt det året. Han omprioriterte etter skade, og fikk tatt Norseman i stedet senere samme år, og kom seg opp på Gaustatoppen i Rye-trøye!

Etter det har han roet det litt rent sportslig, og følger nå heller opp sine to tvillinggutter som sykler Rye terreng 2008, hvor han også er oppmann.

Til vanlig er han i dag advokat i PwC.

- Med både erfaring fra idrett generelt og Rye spesielt, samt erfaring for øvrig, håper jeg at jeg kan bidra til å utvikle Rye videre, sier Pål.

Julie Marie Sørgård, ny sekretær og arrangementsansvarlig

Julie er 23 år og bosatt på Tåsen i Oslo. Hun jobber til daglig med regnskap. 
Hun driver hovedsaklig med landeveissykling, men årets prosjekt er å debutere innen triatlon. 

I 2017 imponerte hun oss med å vinne Vestfold rundt med over 11 minutter til neste dame.

-Jeg nå på mitt tredje år i Rye, og verdsetter stort det gode samholdet i klubben, sier Julie.

Else Marie Grotterød, ny leder i løpe- og skigruppa

Vi er veldig glade for at Else Marie Grotterød har sagt ja til å tre inn som leder i løpe- og skigruppa igjen etter mange år.
Else Marie har vært Rye-medlem i nesten 25 år, og var leder av løpegruppa og nestleder i hovedstyret under Sigurd Allern og Lars Åge Hjelseth i perioden 1996-2006.
Hun startet opp Ryeløpet sammen med Sigurd Allern, som primus motor i denne perioden, etter at Bygdøymila ble lagt ned.
Else Marie er fortsatt en ivrig løper, mest på Rye-intervallene og i Bærumsmarka med bikkja, men gjerne også korte og lengre løp, helst halvmaraton. Jeg husker selv da jeg vekslet med Else Marie under Holmenkollstafetten i fjor, og den imponerende farten hun satte opp, og flere resultatlister fra de siste årene viser at Else Marie ofte er den raskeste kvinnelige Ryeløperen. Alltid stolt i Rye-trøye.

- Jeg husker fortsatt den fantastiske velkomsten jeg fikk i Rye da jeg kom med som medlem, og den gode tonen det var i hovedstyret, sier Else Marie.

- Gleder meg til å bli bedre kjent med Sportsklubben Rye slik klubben fremstår i dag, og til å bidra til å opprettholde en aktiv og fin gjeng i løpe- og ski-gruppa.

Vi er glade for å få en med så god kjennskap til klubben og klubbens tradisjoner inn igjen i styret, så blir kanskje ikke det daglige savnet etter Per Langseth fullt så stort.

Per Morten Hjemgård, ny leder i triatlongruppa

- For ca 8 år siden ble jeg utfordret av en kamerat til å være med på Oslo triatlon, sier Per Morten. Vi leste oss opp på distansene, og var motiverte for å prøve, men dessverre for oss var det ingen ledige plasser. Det skulle gå enda et par år før jeg gjennomførte min første sprint på Hvaler Tri.

Jeg er gift med Stine Hjemgård og til sammen har vi fire barn og ett barnebarn. Vi bor midt på Grünerløkka og stortrives med å ha så et allsidig tilbud rett utenfor døren, være seg treningsfasiliteter eller spisesteder.

Etter å ha bodd 20 år i Kristiansund flyttet vi tilbake til Oslo for halvannet år siden. I Kristiansund var jeg medlem av Norodd triatlon. Vi var ikke så mange medlemmer, men det var et supert miljø som var inkluderende for triatleter på alle nivåer. Derfor var det også viktig for meg å finne en like bra klubb når vi flyttet tilbake til Oslo.

Til daglig jobber jeg i Puzzle Learning med ”kreativ utvikling av engasjerte mennesker”, dvs medarbeider utvikling. Jeg reiser rundt til ulike bedrifter å holder foredrag og kurs i alt fra lederutvikling til motivasjonsforedrag. Jeg møter veldig mange nye mennesker hver uke og passer på at jeg får nevnt triatlon til så mange som mulig. Jeg er overbevisst om at alle de som forsøker seg på en triatlonkonkurranse kommer til å elske det! Det er få ting som kan måle seg opp mot mestringsfølelsen og gleden når de passerer mållinjen for første gang.

Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidet som leder for triatlongruppen.  Vi skal legge til rette for at våre medlemmer får gode arenaer å utvikle seg videre på i forhold til sine egne ambisjoner. Ressursgruppen skal i løpet av våren utarbeide en strategi for det arbeidet vi skal gjøre og sentrale temaer vil da være:

Nye medlemmer – vi må gjøre det enkelt å melde seg inn i Rye og få dem integrert så fort som mulig.

Møteplasser – vi må utvikle samholdet blant triatleter gjennom fellestreninger, kurs, foredrag, konkurranser og sosiale møteplasser. Vi har mye vi kan lære av hverandre uansett hvilket nivå vi er på.

Kommunikasjon – vi ønsker mer kommunikasjon og samhandling blant medlemmene. Vi skal informere hyppig og kort på sosiale plattformer og ønsker oss mer tilbakemeldinger og innspill tilbake.

Styret i triatlongruppa har allerede hatt sitt første møte, og vil veldig gjerne har om ideer eller forslag. Send Per Morten en e-post, ring eller en melding via facebook eller messenger.
Lasse Johansen, Jonas Sundet, Maria Isabel Frang og Per Morten utgjør sammen med Petra Jacoby styret i triatlongruppen.

I tillegg ble Kaisa Lantto valgt som ny vara økonomiansvarlig, og Øystein Heggelund Dahl valgt som ny vara i barne- og ungdomsgruppa.

Vi gleder oss til å ta fatt på styrearbeidet med så mange nye og friske ressurspersoner.

Oversikt over samtlige styremedlemmer og kontaktinformasjon til hver og en finner du her.

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen