Du er her

Sportsklubben Rye med ny samarbeidsavtale med leverandør av klær

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Bestill klær her, velg "Teamshop" og brukernavn: RYESK.

Rye har inngått en ny tre års klubbkontrakt med Brav Norway AS, tidligere Original Teamware AS, om leveranser av klær til klubben. Avtalen gjelder alle klubbens grupper og omfatter merkene Kalas (sykkel og triatlon) og Swix (ski og løp).

Vi er veldig fornøyd med å kunne fortsette med Kalas. De har levert kvalitetsprodukter til oss over tid og er en viktig samarbeidspartner på flere arenaer. Avtalen sikrer også videre Kalas-sponorat av Terrengsykkelfestivalen.

Avtalens innhold innebærer at Kalas vil være Ryes største sponsor og gir også økonomisk forutsigbarhet for Rye som klubb.

Ved kjøp av Rye-profilert tøy vil det nå legges opp til at de får produktene sendt hjem til medlemmene.

Mange av klubbens medlemmer ønsker å legge inn bestillinger nå slik at klær kan bli levert i god tid før sesongstart. Nettbutikken til Sportsklubben RYE vil være åpen hele tiden med datoer hvor bestillingene blir sendt til produksjon. Klærne blir bestilt på bravteamwear.no med kode: RYESK. Nåværende bestillingsvindu vil stenge  08.03.

Dette innebærer at har man hastverk med å få nye klær bør bestillinger gjøres før 8. mars.

Merk at dette første korte bestillingsvinduet ikke gjelder for Ski og Løp fordi det for denne gruppen blir en endring av produsent av klærne. Disse klærne vil være klare for bestilling fra neste vindu.

Det vil videre bli lagt opp til en show- og prøvekveld med Brav og det vil på de ulike Rye-arrangementene også bli anlednng til å prøve klær.

– Etter 6 år med bra samarbeid med SK RYE er vi veldig fornøyd med å kunne samarbeide 3 nye år. SK Rye er en av våre viktigste klubber, spesielt pga den brede satsningen på alle aldre, grener og ikke minst gode arrangementer, sier Ole Christian Fageri i Brav.

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen