Du er her

Spinning på Skullerud

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Rye 15 ønsker velkommen til spinning på Skullerud sportssenter hver tirsdag fra og med 12. oktober til 14. desember og fra 4. januar til 29. mars 2022.

Alle medlemmer i klubben kan melde seg på, det gjør du via Rubic her:
https://app.rubic.no/Public/Events/2451

Tirsdager kl. 18.30 - 20.00 blir det intervaller med instruktør Frank Thommesen, egenandelen for hele sesongen er 900 kroner.

På denne siden finner du mer info om stedet:  https://www.skullerudsportsenter.no/

Det er gratis parkering, bilens registreringsnummer registreres i resepsjonen.

Det er Technogym spinningsykler med wattmåler. I tillegg måler syklene hjertefrekvens , tråkkfrekvens, distanse og kalorier gjennom hele økten. Resultatene vises på sykkelkonsollen, lagres i treningsbiblioteket og kan vises for hele gruppen via wi-fi dersom ønskelig. For at du skal nyttiggjøre deg systemet må hver enkelt deltager laste ned Skullerud Sport Senter-appen og opprette en bruker.

Du kjøper en fast plass på en sykkel i disse seks månedene frem til mars, og egenandelen for hele denne perioden er på bare 900 kroner. Klubben subsidierer dette tilbudet med forbehold om at alle deltakere gjør sin dugnadsplikt. De som ikke har stilt på dugnad for klubben i løpet av 2022, vil bli etterfakturert restbeløpet.

Ønsker du å trene mer enn spinning på senteret må du ha medlemsskap eller du kan kjøpe drop-inbillett til rabattert pris.

Det vil være stor etterspørsel etter disse syklene så sørg for at du er tidlig ute med å booke deg en sykkel. Førstemann til mølla!

Barne- og ungdsomgruppa vil også tilby spinning hvor barn og ungdom vil få prioritert plass. Mer informasjon om dette kommer så snart tilbudet er klart.

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen