Du er her

Kamilla får Sportsklubben Ryes ungdomsstipend

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Vi i hovedstyret er stolte over å endelig kunne dele ut Sportsklubben Ryes ungdomsstipend til en jente som virkelig fortjener det.

Kamilla Aasebø har vist fremragende prestasjoner i Rye-trøya både på terreng og landevei. Disse prestasjonene reflekterer en rå mental styrke, og evne til å pushe seg selv til det ytterste gang på gang uansett hva hun stiller opp i. Kamilla er en naturlig leder blant utøverne, og har en unik evne til å se menneskene rundt seg. Hun er en sentral nøkkelperson i sykkelmiljøet og et stort forbilde for både jenter og gutter. Hun representerer klubben vår med gode holdninger og verdier både innenlands og utenlands, og er en viktig ambassadør for Rye.

Kamilla Aasebø får Sportsklubben Ryes ungdomsstipend. Stipendiet var opprinnelig sponset av Stians Sport AS og har en verdi på kr. 10 000,-. De første årene ble dette gitt i form av et treningsopphold på Meridas treningsleir på Mallorca i sammen med MERIDAs profflag sin samling, MULTIVAN MERIDA/LAMPRE MERIDA. I stipendet inngikk reise og opphold for 5 dager. I ettertid ble dette endret til et kontantbeløp. 

Ettersom SK Rye i 2016/2017 inngikk samarbeid med nye sponsorer, falt Merida ungdomsstipend ut, men hovedstyret bestemte seg for å fortsette å dele ut et ungdomsstipend etter samme kriterier som tidligere. (Mer om det og adelskalender her: https://www.sportsklubbenrye.no/node/25591)
Vi er veldig stolte av å endelig kunne dele ut stipendet til en jente.

Les om resten av årsmøtet og de andre som mottok heder og ære her.

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen