Du er her

Bloggen til Steffen Karstoft

Steffen Karstofts bilde

Sykkelløp i Danmark

Da kryper vinteren tettere og tettere inn på oss og sykkelsesongen går mot hell.
Jeg og en gjeng fra Team Østfold dro til Danmark for å sykle 2 en-dagers ritt på Jylland (Tønder og Padborg) som forberedelse til Norges Cup finalen senere i oktober.

En kjapp kjøretur  via Sverige og 7 timer senere ankom vi fredag ettermiddag 24.9 vår destinasjon Tønder. Fikk oss en restitusjons økt på kvelden, kveldsmat og i seng.

Steffen Karstofts bilde

Festningsrittet, UCI 2.2

På vei opp festningen.20-22 august var det duket for en av årets høydepunkter, Festningsrittet 2010, et UCI 2.2 etapperitt over 3 dager (total 510 km) hvor undertegnede var representert via Team Østfold som dog var noe handikappet med bare 3 mann til start grunnet sykdom og skader. Med topp deltakelse fra flere sterke utenlandske lag (bla. det tyske landslaget, Glud & Marstrand fra Danmark, Kelly Benefit fra USA og Jo Piels fra Nederland) visste vi på forhånd at dette ville bli tøft, men moro :-)

Steffen Karstofts bilde

Norges Cup landevei Bergen

Løpsrapport NC helg i Bergen 24.4 & 25.4

Steffen Karstofts bilde

Trønderfestivalen Kalas Cup (Norges Cup) landevei

Sommerferien er over og Norges cupen på landevei har startet opp igjen. Siste helg var det Trønderfestivalen som sto på programmet og det var bare jeg som stilte opp i M-Senior. Jeg hadde dessverre kun anledning til å kjøre landeveisløpet om søndagen, men tok alligevel den lange turen opp til Trondheim.

Steffen Karstofts bilde

Rapport fra helgens Norges Cup ritt (Norsk Sykkelfestival i Sogndal, Årdal og Lærdal)

Bakkeklatring opp TyinEgentlig starter Norsk Sykkelfestival med landeveisløp onsdag 10.6 fra Fagernes til Lærdal og torsdag kveld med gateritt i Sogndal. Grunnet jobb kunne jeg dessverre ikke delta i disse to første rittene.

 

Steffen Karstofts bilde

NC Rye i Danmark - igjen

Mens resten av NC Rye gutta dro til Kristiansand og syklet Color Line Tour satte Steffen nesen mot sør til moderlandet for å sykle 3 endages ritt i den danske elite klassen (A-klassen).