Du er her

Bloggen til Martin Henrik Andresen

Martin Henrik Andresens bilde

En hamsters bekjennelser

Forsøket på å gjøre tredemøllen til en motiverende opplevelse.

Martin Henrik Andresens bilde

Hva er Europas vakreste løp?

Noen ganger er omgivelsene så flotte at selv ikke et mislykket løp kan gjøre deg sur. Royal Parks Half Marathon i London regnes som Englands flotteste arrangement. Vi vil kanskje si Europas vakreste. Hva er din besteliste over løp i Europa?

Martin Henrik Andresens bilde

Kunsten å mislykkes

Du løper halvmaraton. Det går fort, men kroppen er ikke frisk. Etter fem km klarer du ikke mer. Du innser før syv km at det er svært liten sannsynlighet at du noen gang kommer deg til mål. Hva gjør du? Hva sier nederlag om hvem vi er?

Martin Henrik Andresens bilde

Hva gjorde du for seks uker siden?

Podcast til jogging. Den populære podcasten Serial anbefales på det varmeste

Hvor var du for seks uker siden? Hvor godt husker du ettermiddagen slik den utfoldet seg? Eller hva om du tenker tilbake 16 år - nå begynner det å bli uklart, ikke sant? Dette er utgangspunktet for drapssaken som har fyr på podcast-verden i vinter. Og gitt noen løpeturer jeg neppe vil glemme.

Martin Henrik Andresens bilde

Hva løper du?

GPS art i Oslo

Jeg er voksen nå, men ikke på Strava. Her om dagen løp jeg en hest. Hva løper du?

Martin Henrik Andresens bilde

Bør Rye tilby friidrett for barn?

Barntrening på Bislett stadionHver onsdag går jeg hvileløst rundt på Bislett stadion med Olav, fire år. Vi venter på storesøster skal gjøre seg ferdig på trening med Vesle-BUL. Etter et halvt år med venting fikk hun plass på det som den gang var Mini-BUL. Snart er det Olavs tur, om han ønsker. Og om han får plass.  Bør det også bli Sportsklubben Rye som tilbyr idrettslek på friidrettsbanen?

Martin Henrik Andresens bilde

Hva gjør du om syv år?

Gøteborgsvarvet 2021Hva gjør du egentlig om syv år? Hvor er du i livet da? Hva er det som får deg til å glede deg, og stå opp tidlig sammen med veldig mange ukjente, om syv år fra nå? GöteborgsVarvet foreslår sitt svar: i dag åpnet påmeldingen til GöteborgsVarvets første gang som maraton. I 2021.

Martin Henrik Andresens bilde

Når hjertet slår litt fortere

Garvede løpere vet det. Man leser om profiler i løpsmiljøet som forkynner budskapet jevnlig. Et budskap som egentlig er ganske fornuftig. "Du skal lære deg å lytte til kroppen. Løp etter kroppen - dropp pulsklokka!" Likevel sitter jeg bare å gleder meg: jeg er nå øverst på ventelisten hos min lokale løpeskobutikk. Jeg venter på den aller nyeste klokkemodellen.
Blir man bedre av å løpe med pulsklokke?

Martin Henrik Andresens bilde

Legg løpetreningen inn i familiens ukeplan

De lange lyse kveldene er over for i år. Ønsker du å unngå å løpe med hodelykt om kveldene, bør løpetreningen planlegges litt bedre enn bare for et par uker siden. Les våre tips her!

Martin Henrik Andresens bilde

Kom på trening og prøv nytt løpetøy - kun denne uken!

I kveld kan du teste tøy!

Kom på løpegruppas intervalltrening i kveld og kjenn selv på stoff og størrelser. Vi har fått en kasse med tøy fra Trimtex og stiller opp ved bommen ved Sognsvann kl 18.45 slik at alle kan prøve. Vi  har fått inn alle størrelser av både dame og herremodell.

Kan du ikke komme i kveld, tar vi også med tøyet til torsdagstreningen kl 19 ved samme sted. Vi bestiller tøy fredag, så tilbudet gjelder kun denne uken!

Sider