Du er her

- Enebakk Rundt er ikke et ritt, det er fortvilelse, frustrasjon og forbannelse

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Selv om været var elendig, syklet Kristin Falck og Malin Johansen inn til seier i kvinneklassen på Enebakk rundt, søndag 1. mai. Foto: Ola Morken. Malin midt i bildet.

Enebakk Rundt er årets første ritt. "Enebakk rundt er ikke et ritt, det er fortvilelse, frustrasjon og forbannelse", sier Josef Noll, kaptein på Rye 17. Men 3 grader, piskende regn og smertefulle haglskurer stoppet ikke Rye-rytterne, og Kristin Falck og Malin Johansen suste inn til gull og sølv i kvinneklassen. Malin er ganske ny, og vi er virkelig imponert over innsatsen!

Kristin sier selv at hun hadde gode bein, og lå i rulla hele veien uten pause, og er godt fornøy med egen innsats. Hun skryter også av Jan Gamre for kapteinsrollen på laget, og sin unike evne til å motivere og fokusere postitivt, selv i så begredelige forhold som det som var i helgen.

Kristine Eriksen, Tove Svendsen og Michelle Engebretsen gjorde også en svært god innsats, og kom på henholdsvis 8, 11. og 12. plass. Kristin Watndal ville også vært på pallen om hun hadde greid å henge med, dessverre hadde hun ikke helt dagen, og måtte slippe, men kom uansett inn som nr 13, av de 128 damene som fullførte.

Nesten 200 Rye-syklister stilte i alt til start i Enebakk rundt, og under rådende forhold var det i år en seier i seg selv å krysse målstreken. Vi gratulerer hver og en med sesongåpningen.

(Foto: Ola Morken)

Rye Expressen kom på 2. plass i lagkonkurransen. Martin Bonnevie-Svendsen/Wattkoden filmet dem og har lagt ut en videoen her.

Rittrapporten til Jan Gamre, kaptein på Rye 1 kan du lese her og rittrapporten til Rye 15-2 her.

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen

Kommentarer

Jan Gamres bilde

Veldig moro å se at klubben gir Kristin og Malin oppmerksomhet på denne måten. Det var en glede å kjøre med begge to. Kristin er rett og slett en RÅ rytter, samtidig som hun kommuniserer godt. Samarbeidet med henne er eksemplarisk, jeg har ikke opplevd maken. Hun var en av de beste i rulla hele veien.... Også er det fantastisk å se utviklingen til Malin. Jeg kjenner henne fra sykling med Rye 2 tidlig i fjorsesongen og fra noen Son turer med Gulliksen. Hun hadde sin første tur med et landeveislag noensinne i april 2015! Jeg husker den første turen hennes godt. Det gikk fort i starten og hun var nervøs :) Så var hun var uheldig litt senere på året og veltet på Lillehammer - Oslo (med Rye 2), hvor hun brakk hånden. Malin har reist seg og trent målrettet videre. Hun har bare vært med Rye 1 på to litt tøffe langturer før Enebakk Rundt. Der viste hun så høy fysisk kapasitet at jeg visste hun hadde nivået inne. Og det viste hun på Enebakk Rundt. 

Jeg håper vi får anledning til å kjøre med disse herlige jentene ved flere anledninger!

Nevner til slutt at vi har plass til noen sterke ryttere til. Benytt sjangsen nå mens det enda er plass!