Du er her

Sk Rye inngår avtale med Spinn Sykkelshop Storo

Erik Øystein Johansens bilde

Sk Rye har inngått en 3-årsavtale med Spinn Sykkelshop Storo som klubbens utstyrsleverandør på sykler og sykkelutstyr. I høst har en gruppe nedsatt av hovedstyret jobbet med å få på plass en ny utstyrsleverandør på sykkel etter at vår forrige utstyrsavtale ble sagt opp. Gruppen kom fram til at et samarbeid med Spinn Storo vil dekke medlemmenes behov på en utmerket måte. Spinn har utvist stor interesse for å forstå hvordan Sk Rye er "skrudd sammen" for på den måten kunne gi et tilbud til alle klubbens syklende medlemmer. Samtidig har de lang erfaring innenfor sykkelbransjen og høy kompetanse på faget sykkel.

 

Spinn Sykkelshop Storo

Spinn har som målsetting at hver butikk skal ha et samarbeid med en sykkelklubb i lokalmiljøet og avtalen vår er derfor inngått med Spinn Storo. Spinn Storo er nå Sk Ryes "klubbutikk" på sykkel.

 

Alle klubbens medlemmer vil fra og med idag få 25% avslag på slitedeler og 20% avslag på alle andre varer hos Spinn. Dette gjelder på ordinær utsalgspris. Rabatten fåes ved å vise fram ditt medlemskort i Sk Rye (som du må skrive ut selv) sammen med et personlig id-kort. I tillegg vil Ryemedlemmer kunne kjøpe egne dekkpakker for landevei-, terreng- og vintersykling fra Vredestein og Schwalbe. For detaljer, se lenger ned i artikkelen. Dette tilbudet gis Ryemedlemmer både på Spinn Storo og Spinn Majorstua.

 

For service på sykkel kan Sk Rye benytte både Spinn Storo og Spinn Majorstua sitt verksted. På service vil man få rabatt på deler som nevnt over, og utført arbeidet til meget konkurransedyktige priser.

 

Spinn Storo vil arrangere eksklusive handlekvelder der de vil tilby et vareutvalg som vi kan gi innspill på til ytterligere rabatterte priser. Noe av dette er allerede avtalt. Dette gjelder sykler som forhåndsbestilles og Sk Ryes nye klubbhjelm. Her vil Spinn gi 30% avslag på Vipera syklene sine og 25% på Ridley og Trek til alle Ryes medlemmer. Forhåndsbestilling av 2010-modellene for leveranse i mars/april kan gjøres på Spinn Storo fram til 12 desember i år. For sykler som ikke forhåndsbestilles gjelder vanlige rabattsatser. Som klubbhjelm har vi valgt "Limar Ultralight Pro 104" til klubbpris 750,-. Så følg med på hjemmesidene når neste handlekveld gjennomføres.

 

Går du med tanker om å kjøpe deg ny sykkel til neste sesong,  så vil Spinn vise fram alle sine 2010-modeller førstkommende klubbkveld "Drømmen om Mount Everest" på Ruseløkka Skole. Standen vil åpne onsdag 2. desember, kl.18 ; én time før fordraget og åpne igjen etter foredraget.

 

Spinn ønsker også å støtte alle gruppene i Rye som for eksempel satser på Styrkeprøven, Birken, Norges Cup, Terreng Maraton med mere. Der ønsker man å ha en dialog med de respektive lagledere slik at gruppene kan komme med innspill på hva de har behov for av varer og utstyr. Med en slik samordning vil Spinn kunne gi disse gruppene egne skreddersydde tilbud. Lagledere vil bli kontaktet og få mer informasjon angående dette.

 

Til slutt vil jeg si at jeg gleder meg til å få satt denne avtalen ut i livet fordi jeg tror den kan gi medlemmene et løft i sin sykkelsatsing med tanke på at de nå får tilgang til en utstyrsleverandør som matcher vår interesse for sykkel og kan gi oss svært konkurransedyktige priser.

 

Hilsen Erik Johansen
Sponsoransvarlig Sk Rye

 

Her er noen interessante lenker:

Vipera landeveissykler

Vipera terrengsykler

Ridley landeveissykler

 

Klubbhjelm:

Limar Pro Ultralight 104 herrer (rød-hvit eller blå-hvit)

Limar Pro Ultralight 104 damer (white curls) 

 

Racingdepot sin produktkatalog 

 

Hvordan skrive ut medlemskort (trykk på "0" på fakturalinje med betalt årskontingent)

Meld deg på "Drømmen om Mount Everest" og få med deg Spinn sin sykkelkolleksjon!

 

Dekkpakker for Sk Rye:

Terrengsykling
2 stk Vredestein T-Lope Superlite 599,- inkl 2 stk slanger. (Perfekt Birkendekk) (Veil 1136,-)
2 stk Vredestein Black Panther X-Track 599,- inkl 2 stk slanger(Perfekt Maratondekk)(Veil 1136,-) 
 

 
Landveisykling
2 stk Vredestein FortezzaTricomp 599,- inkl 2 slanger (Veil 1136)
2 stk Vredestein Fortezza Tricomp Pro (Pariser) 999,- inkl montering (Brukes i Pro Tour) (Veil1598) 
 

Vintersykling
2 stk SchwalbeIce Spike 999,- inkl 2 slanger
2 stk Schwalbe Marathon 899,- inkl 2 slanger

 

Litt historie om Spinn
Syklistene Frode og Erik Johan Sæbø grunnla Spinn Sykkelshop for over 25 år siden i sin kjeller i Sandnes. Nå 25 år etter er vi 7 butikker og over 100 medarbeidere med butikker fra Oslo til Haugesund. I alle butikkene er de ansatte syklister eller tidligere aktive syklister. Det gir deg trygghet for at du får riktig sykkel, tilbehør og maksimal sykkelglede. Alle Spinn butikkene har eget verksted med dyktige mekanikere og profesjonell service. Vi fører sykler fra Vipera, Ridley, Trek, Gary Fisher, Redline, DBS, og ikke minst vårt eget merke Velotech. 

Spinn Oslo har i dag fire dyktige heltidsansatte på verksted, samt mellom 2 – 4 deltidsansatte som er med i sykkelsesongen på verkstedet.
Det unike med Spinn i denne sammenheng er Racing Depots suverene støtte når det gjelder rask levering av deler og tilbehør.

 

Leverandører
Racingdepot er landets ledende Racing/MTB-leverandør med lager og produksjon i Sandnes. Racing Depot har snart 20 års erfaring i det norske markedet. Racingdepot er pr i dag 9 medarbeider med lang og bred erfaring fra sykkelbransjen. Racingdepot fremstår som unike i det norske markedet med spesialbygging/tilpassing av sykler og hjul. I produksjonen benytter de seg kun av kjente merkevarer som igjen er med på å forme og styrke kvaliteten i vårt arbeid.

Dette er en av de gode leverandørene vi samarbeider med, sammen med flere andre gode leverandører. 
 
 

Verksted
Spinn Oslo har i dag et velfungerende verksted. Verkstedet i Oslo består av flere heltidsansatte med lang erfaring. I tillegg til dette har vi flere dyktige deltidsansatte som jobber som mekanikere i sykkelsesongen. Til sammen er vi mellom 6 – 8 mekanikere i perioden april – september.
Spinn Storo og Majorstua har et stort lager av verkstedsdeler, samt å ha Racingdepot og flere av våre andre leverandører i ryggen som leverer blant annet Shimano og Campagnolo deler. Derfor vil vi kunne levere komplette verkstedløsninger med god service, gode priser og ikke minst rask levering.
 

Relaterte artikler: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese