Du er her

Treningsleir for ALLE på Costa Blanca

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Foto: Per Langseth

Vi er, i egenskap av å være en stor og allsidig klubb, i ferd med å forhandle frem svært gode priser for alle som vil på treningsleir til Costa Blanca uken før påske og i påsken til neste år.

Vi har sett oss ut et hotell (dette) med plass til alle i klubben, dersom pågangen skulle bli enorm.
Perioden vi tar sikte på er én uke før påske og i selve påskeferien, og selvsagt kan flere familiemedlemmer være med, dersom man ønsker det.

Frister det ikke med f.eks. én ukes hardtrening og én ukes sydenferie med familien, alt på samme sted, og med gode klubbkamerater rundt seg?

Vi ønsker at alle medlemmer i klubben skal ha utbytte av dette, så vi kommer til å ha svømmetrener til stede (det olympiske anlegget i La Nucia ligger få minutter unna), vi vil ha løpetrener, og selvfølgelig sykkelgrupper og -trenere både for landevei og terreng.

Det vil være noen fra klubben der i hele perioden, så du vil bli tatt godt imot, få svar på det du lurer på, og du kan være så sosial du bare vil.
Her kan du leve som en proff, uansett hvilket nivå du er på.

Mer informasjon og priser kommer i løpet av et par dager.

Les også artikkelen om vår tur til Costa Blanca i mai.

Ciclotels hjemmeside finner du her.
Ciclotel arrangerer treningsleir for de fleste proffe sykkellagene i verden, og har lang trening i å tilpasse sitt tilbud til blant annet syklister.

For deg som ikke har vært i Costa Blanca området tidligere, ta en titt La Vuelta denne helgen (26. og 27. august). Da ser du hvorfor 80 % av alle world pro elite team velger dette området for sine sesongforberedelser.

 

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen