Du er her

Rye17-Lave skuldre fram til Styrkeprøven/Pakkeliste

Josef Alfons Nolls bilde
Forum: 

I går fikk jeg en gladelig melding: "Treningsoppleget virker". Og ja, jeg er enig med vedkommende. Vi i Rye 17 har brukt mai til å finne veiene forbi hull og bygd opp kjørestyrken. Vi klarte å bygge et lag med de gode egenskaper:

  • kjøre sikkert med god veivalg,
  • kjenner hverandre, er trygg på hverandre, og har det gøy,
  • har kjørestyrken som trengs for Trondheim-Oslo, og
  • vet hvordan vi kan oppnå en fin rulle med god flyt.

Det gjennstår noe småplugg, f. eks. vente på "ja" og deretter legge oss over fra fartsrekke til hvilerekke med bare 30 cm når vi bytter framme. Ved å legge seg så lite over, minsker vi faren at en som legger seg for tidlig over skarer inn i fronthjulet til første mannen i hvilerekke, vi øker dermed tryggheten og minske luftmotstand inn i rulla. 

Vi bruker de resterende treninger for å bli tryggere på høye hastigheter, og fintune farten i bølgede terreng. Og så tar vi en oppsummering etter siste trening 12Jun2018 med en felles pizza og diskusjoner. 

Ser at Pakkeliste fra 2016 stemmer fortsatt yes, se https://www.sportsklubbenrye.no/node/27589

Hovedkonklusjonen: Rye 17 sykler utrolig bra, og alle kan ha lave skuldre og gleder seg til turen fra Trondheim. Som jeg pleier å si, alle kommer å ha en dødpunkt, men ved hjelp av hverandre, og noen Stroopwafler smiley, så klarer en å komme tilbake igjen.