Du er her

Nordmarka rundt

Per Christian Dæhlins bilde

Flott utgave av Nordmarka Rundt

Jubileumsutgave av Nordmarka Rundt ble en flott affære preget av at fantastisk vær, deltagerrekord og en enorm innsats fra alle involverte. Sødmen ble dessverre etterhvert litt bitter siden vi i år hadde noen store velt.

Stian Gjones bilde

Nordmarka Rundt 2011.

Ja da var det over for denne gang. For min del var det en heller mindre god opplevelse. Stive bein fra første mil med påfølgende kramper fra Roa og inn. Takk til laget (15t) for at dere tauet meg . Hater å bare være påheng og ikke bidra, men i dag var det bare stift og vondt. Synes vi kjørte bra.Kjempe rykk i starten ,(skvatt nesten) men det ble justert og vi kjørte bra stortsett hele veien i mine øyne .Ny rekord selv om det ikke egentlig kan sammenlignes med tidligere år. Neste helg da skal beina være friske og det blir min oppgave og taue noen andre.

Ståle Bergs bilde

Resultatliste Nordmarka Rundt

Vi benytter ny teknologi for tidtakning, og har hatt en del innkjøringsproblemer.

Dersom det mangler resulater for deg, har det vært fint om du kunne gi oss tilbakemelding om dette.

Erik Øystein Johansens bilde

Sk Ryes ekspresslag vant Nordmarka Rundt 2010

Rye-ekspressen syklet inn til 3:51:20 i årets utgave av Nordmarka Rundt. Dette er 59 sekunder bak lagets egen løyperekord(3:50:21) fra 2008  og den nestbeste tida som er kjørt i ny trasé. Tredjebeste tid ble satt av Zoncolan i 2009 på 3:51:54.

En stor takk til våre samarbeidspartnere Spinn Storo og Maxim Norge som har vært med å muliggjøre denne prestasjonen!

Sten Enggravs bilde

Resultater Nordmarka Rundt 2010

Det ble i år hjemmeseier til Sportsklubben Rye, de kjørte inn på tiden 3:51:20 noe som gir en snittfart på 40 Km/t, på andreplass snaue 6 minutter bak kom Ullevål SK med god hjelp fra Stoverkammeratene, Moss CK, CK Ceres og Sagene IF.

Team nedre Buskerud tok en fin tredjeplass bare 30 sekunder bak nummer to.

 

640 ryttere startet i årets utgave av Nordmarka Rundt. De fikk en fin tur i tidvis strålende sol. 

600 ryttere kom i mål og kunne nyte nysmurte bagetter, kald cola, nystekte vafler og en kopp nytraktet kaffe.

Sten Enggravs bilde

Resultater Nordmarka Rundt 2009

Velo Club Zoncolan kjørte inn til bestetid på 3:51:54 og stakk dermed av med seieren i årets utgave av Nordmarka Rundt 2009, vi gratulerer. Rye`s expresslag kom på andreplass i lagkonkurransen med tiden 3:53:25 snaue halvannet minutt bak vinnerlaget. Ullevål sykkelklubb tok tredjeplassen ved å kjøre på 4:02:16

Per Christian Dæhlins bilde

Velkommen til Nordmarka Rundt søndag 22. mai 2011

Et turritt på 148 km med start og mål i Oslo. Vi kjører Trondheismveien og Ringveien gjennom Oslo.

 

Turrittet Nordmarka Rundt arrangeres for 37. gang søndag 22. mai 2011. Første ordinære start er klokken 09.00. Start og mål på Årvoll. Det er ordinær påmeldinger til rittet innen fredag 29. april. Du kan også etteranmelde deg helt frem til rittdagen.