Du er her

satsingsrytter

Bli kjent med to nye satsningsryttere

Vi har stilt satsningsrytterne i Rye Sykkel Barn og Ungdom ti spørsmål for å bli litt bedre kjent med dem. Hver uke fremover vil vi presentere svarene fra to ryttere. Les hva Anna Littorin Sandbu (terreng) og Simen Kneppe (landevei) har svart på spørsmålene.

Bli kjent med to nye satsningsryttere

Vi har stilt satsningsrytterne i Rye Sykkel Barn og Ungdom ti spørsmål for å bli litt bedre kjent med dem. Hver uke fremover vil vi presentere svarene fra to ryttere. Les hva Simen Smestad (utfor) og Torjus Bern Hansen (terreng) har svart på spørsmålene.

Bli kjent med satsningsrytterne

Vi har stilt satsningsrytterne i Rye Barn og Ungdom ti spørsmål. Hver uke fremover vil vi presentere 1-2 ryttere og deres svar på spørsmålene.

Erik Øystein Johansens bilde

Satsingsryttere i Sk Rye for 2011-sesongen

Trykk på logoen for Satsingsryttersøknad!Går du med ambisjoner for 2011 så er det nå muglihet for å søke om å bli satsingsrytter i Sk Rye for 2011-sesongen. Avtalen vil bli presentert og gjennomgått på Spinn Storo tirsdag 9.november kl.1830 samtidig med at Spinn presenterer neste års sykkelmodeller. Alle medlemmer som var satsingsryttere i 2010 og som ønsker å være det i 2011 må sende inn ny søknad med en oppdatert plan.

 

Erik Øystein Johansens bilde

Utstyrsavtale for satsingsryttere i Sk Rye for 2010-sesongen

Etter at Sk Rye inngikk en samarbeidsavtale med Spinn Sykkelshop Storo kan klubben tilby sine satsingsryttere innenfor terreng-, landevei- og temposykling (triatlon), gunstige utstyrsavtaler. Fordi leveringstiden av sykler til 2010-sesongen er 3 til 4 måneder, så er fristen for å forhåndsbestille 2010-modeller 12.desember. Klubbmedlemmer som ønsker en utstyrsavtale som satsingrytter og kjøpe sykkel igjennom avtalen må derfor sende utfylt søknadsskjema elektronisk til sponsoransvarlig innen 11. desember. Søknadsskjemaet finner du her.