Du er her

Rye Femina: Fokus på fellesskapet

Inger Heiberg Woxholtts bilde

- Vi må bygge samhold, og vi bør starte en gruppe allerede nå i høst. Det hadde vært morsomt å være mange nok til å danne et rent jentelag til neste års Lillehammer-Oslo, sier Linda Evensen, som er nestleder i sykkelgruppa og ansvarlig for klubbens jentesatsning. Det er mange superspreke og ivrige Ryedamer der ute!

Rye Femina er et lavterskeltilbud til jenter i alle aldre uansett nivå. SK Rye ønsker å gi et treningstilbud til kvinnelige sykkelryttere utover lagene i Styrkeprøven og til de som deltar i aktive sykkelritt. Det er et tiltak for jentesykling, både treningsmessig og sosialt, i tillegg til en del av klubbens kvinnesatsnings,- og rekrutteringsprosjekt.

Gleden over å dele opplevelser på sykkelsetet, prestere sammen med andre og takle utfordringer som en del av et fellesskap er drivkraften.
 
Treningstilbud
Enten du er sylfersk sykkelrytter, har litt erfaring eller har syklet i mange år og deltatt i sykkelritt er du velkommen til å delta på klubbens treninger.
I vinter har SK Rye leid spinningsalen på SATS Elixia til sykkeløkter og har egne instruktører. Det er ikke nødvendig å være medlem i SATS Elixia for å delta på klubbens økter og det er heller ikke noe krav om medlemsskap i SK Rye.
Link til treningstider ser du her.

Etter påske blir det satt opp treningstidspunkter for utetrening med de ulike gruppene og lagene.
 
Rye Femina ble etablert høsten 2015 av noen entusiastiske Rye damer som så verdien av å trene sammen på sykkel både i terreng og på landevei. Siden den gang har gruppen vokst til 80 medlemmer hovedsakelig innen sykkel, men også løp, ski og triatlon.

Du kan lese mer om Linda Evensen her, og om Rye feminas planer her.

Rye femina har også en egen facebookgruppe, den finner du her.

Har du spørsmål, ta gjerne kontakt med Linda Evensen.


Tre Ryedamer fra Nordisk i Randers i Danmark i 2013, fra venstre: Linda Evensen, Cathrine Bjørklund og Kristin Falck

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen