Du er her

25 % rabatt: treningssamling på Costa Blanca

Inger Heiberg Woxholtts bilde

Sportsklubben Rye inviterer til treningssamling for alle på hotell Ciclotel Village Meliá Villaitana litt nord for Benidorm og nordvest for Alicante, på Costa Blanca i Spania, og bestiller du nå, får du 25 % rabatt på oppholdet, i en begrenset periode (til de 10 rommene vi har forhåndsbooket er bestilt).

Costa Blanca er et fantastisk området for trening. I nærheten ligger det olympiske anlegget i La Nucia med basseng, treningsstudio og løpebaner. Dette er en lekegrind for alle treningsinteresserte!

Dette blir en treningsleir som alle i klubben vil ha glede av. Området er spesielt utmerket for landeveissykling, det er fine terrengsyklingområder i nærheten, utforsykling (ca. en times kjøring fra hotellet, alternativt på stier i nærområdet), fint for løp, treningsrom og ikke minst med det olympiske anlegget i La Nucia, hvor vi vil ha svømmetrening for triatleter.

Det vil i tillegg bli så sosialt som du selv ønsker. Våre to mest pålitelige Rye-medlemmer, Per Langseth og Sally Van Siclen, vil være på stedet hele tiden, og kan svare på spørsmål og være et sentralt punkt for nyankomne. (Mer om Per og Sally her.) Vi vil også legge opp til felles sykkelturer og løpeturer for de som ønsker det.

Hotellet i seg selv er en opplevelse. Det er som en liten landsby, og inneholder flere restauranter, mange utendørs bassenger, gym og tre golfbaner (hvorav to 18-hulls baner), fire fotballbaner og tennisbaner i umiddelbar nærhet, dersom du vil koble av med noe helt annet.

Pris for opphold

Prisene vi har fått per person er basert på ukesopphold (7 døgn) i delt dobbeltrom og med halvpensjon: frokost og middag.
Det det vil være mulig å legge til ekstranetter i forkant av den første uken og etterkant av den siste uken, dersom det er ønskelig.

Den enkelte ordner selv med fly til Alicante og oppgir dato og tid for ankomst og avreise i påmeldingen.

Gruppepris per person i delt dobbeltrom:

NB! Akkurat nå får alle som bestiller 25 % rabatt på prisene under:

Uke 12: 18.3.-25.3., NOK 4.166,-
(per ekstra dag i forkant NOK 595,-)

Uke 13: 25.3.-1.4. NOK 6.048,-
(per ekstra dag i etterkant NOK 864,-)

Tillegg for enkeltrom: NOK 2.160,-

Barnerabatt:
0-1 år 100 % rabatt inklusive babyseng
2-11 år 50 % rabatt inklusive ekstraseng

Andre rabatter:
30 % rabatt for voksen nr. tre i dobbeltrom (f.eks. en 12-åring)

Leie av sykkel: NOK 912 per uke.
Den gunstige leien forutsetter bestilling via SK Rye.
Alternativ for sykkel må velges: landevei eller terreng. Rammestørrelse må oppgis. Syklene leveres på hotellet og tilpasses individuelt av mekaniker på stedet. Egne pedaler bør medbringes. (Mer om Ciclotels sykler her.)

Prisene inkluderer henting og retur til flyplassen i Alicante, halvpensjon (frokost og middag), egen sykkelboks for Rye, 1,5 liter vann per dag per person, tilgang til treningsrom og tilgang til fri vaskemaskin for vask av treningstøy.

Ved påmelding bes du også krysse av for om du ønsker å være med på vårt svømmetilbud (3 ganger per uke), vi satser på å ha svømmetrener på plass i begge ukene, og ekstrakosnader for bruk av svømmehallen dekkes av klubben.

Vi har foreløpig reservert 10 dobbeltrom hver uke, så det lønner seg å bestille så fort som mulig for å få denne lave prisen vi har forhandlet oss frem til. Siste bestillingsfrist er 15. november, etter det kan vi ikke garantere like lav pris eller rom på samme flotte hotell.

Familieferie

Det er også et supert feriested for familiemedlemmer som ønsker å være med på tur, og på et hotell som i tillegg er så stort og barnevennlig som dette, med flere utendørs badebassenger, frokost- og middagsbuffet, er det ingen som trenger å kjede seg. I området finnes det mange attraksjoner for barn, og rett ved hotellet ligger en stor fornøyelsespark, Terra Mitica. Aqualandia (stort badeland) og Mundomar (dyrepark med blant annet delfinshow) ligger også i Benidorm. Flere tips til aktiviteter for barn i området finner du f.eks. her.

17 av de 18 proffe world pro teamene velger å legge en av sine treningsleirer til området nord på Costa Blanca.

Utforsyklistene kan ta turen til LA FENASOSA Bike Park, dette anlegget har over 20 km Downhill-, Freeride-, Wood Park- og Fire Cross-løyper, og regnes som en av de beste sykkelparker i Europa. Stedet har forskjellige typer løyper og for alle nivåer. Dette anlegget ligger ca. 1 times kjøretur fra hotellet.

Mye nærmere ligger terrengsykkelområdet La Nucia. SK Soons film fra dette området finner du her.

SK Soon var også fornøyd med landevei, en film fra det her.

Været i området er det mest stabile i Europa vinterstid, og temperaturen ligger ca 10% - 15% høyere en andre steder. WHO, verdens helseorganisasjon har kåret stedet til et av de sunneste steder i verden å bo, og verdens beste syklister trives i området, flere har bosatt seg her på grunn av klimaet og treningsforholdene vinterstid. (F.eks. Vincenzo Nibali har overvintret i området 2 år på rad nå, og her er en liten video fra teamet til Peter Sagans treningsleir fra januar i år.

Les mer om SK Ryes rekognoseringstur til hotellet i mai i år her og filmrapporten fra turen her.

Bestill flybillett nå, og opphold her på Ryes nettside etterpå, påmeldingsløsning kommer så snart det er teknisk mulig. Oppholdet betales ved påmelding.


Du rekker et morgenbad før frokost, for selv om du vil starte treningsturen tidlig, kan det være lurt å vente til morgenrushtrafikken er over.


Alle Ciclotels utleiesykler er nye hvert år. Vi fikk låne karbon Corratec med ultegra og karbon MTB Felt rammer med XT utstyr.


Terrengområdet har mange løyper som gir utfordringer på alle nivåer.


Ciclotel kan stille med følgebil med mekaniker hvis man ønsker, eller henteservice hvis man får tekniske problemer.


Buffeten på hotellet er rikholdig, og det er lett å velge ernæringsmessig riktig treningsmat, med for eksempel havregrøt og omelett til frokost, og du kan blant annet få stekt ditt eget fiske- eller kjøttstykke til middag.


Innendørsbassenget i La Nucia hvor vi satser på å ha svømmetrening med instruktør tre ganger per uke.

https://www.facebook.com/gerry.helders/videos/10154884009621104/

Synlig: 
Standard - bruk standard for gruppen