Du er her

Landevei

Dag Julius Moes bilde

Ole Forfang uttatt til VM i landeveissykling

Juniorrytter Ole Forfang har i dag blitt tatt ut til Norges tropp som reiser til VM i landeveissykling i Firenze. Ole vil delta i juniorenes tempokonkurranse.

Tirsdag 24. september fra kl. 10:00 arrangeres juniorenes tempo over 25 km i le Cascine i Firenze, Italia.

Ole er i år andre og siste års junior. Han har både i fjor og i år bemerket seg i norgestoppen i landeveissykling. Oles kjørestyrke gjør at han utmerker seg i temposykling, men han har også vist evnen til å gjøre det meget skarpt i fellesstart.

Ole har i år levert stabilt meget gode prestasjoner, og sikret VM-uttaket etter helgens arrangement i Østfold 3-dagers, hvor han vant fredagens krevende tempo med overlegne 45 sekunder på nummer to.

Det er meget lenge siden en syklist alet opp gjennom barne- og ungdomsavdelingen i Rye er uttatt til et VM i landeveissykling. Det er all grunn til å glede seg over uttaket og håpe at Ole sykler så fort han kan i verdensmesterskapet!

Egil Andreas Aasheims bilde

Paris-Roubaix 2010 - Fabian Cancellaras rykk

Rykket til Fabian Cancellara i årets Paris-Roubaix var et skoleeksempel på hva man kan oppnå med en uventet manøver: Alle sitter og venter på rykk og hardkjør i brosteinspartiene, men Cancellara rykker i et lett parti - der ingen venter det - og resultatet kjenner vi alle...

 

Claes Watndals bilde

Trenerliste for 2010-sesongen

Gjeldende treneroversikt for 2010-sesongen pr. 8/4 finner du her. For spørsmål eller kommentarer, kontakt meg gjerne på mail eller tlf 95157359.

Mvh,
Claes Watndal