Du er her

Om

Sykkelgruppa for barn og ungdom


-sykkel, action og gøy på landevei, i terrenget og utfor
Barne- og ungdomsgruppen i Rye har treningstilbud til barn og ungdom i alderen 7-23 år i både terreng-, landeveissykling og utfor. Trening med racersykkel foregår i Maridalen, mens trening på terrengsykling skjer med utgangspunkt fra Sognsvann. Dette passer for dere som liker utfordringer med fart og spenning.

Politiattest

Krav om politiattest i Sportsklubben Rye

Styret i Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) vedtok 10. mars 2008 at hele norsk idrett skal kreve politiattest mot seksuelle overgrep mot barn. Ordningen gjelder for alle som skal utføre oppgaver som i vesentlig grad innebærer et tillits- eller ansvarsforhold overfor mindreårige eller mennesker med tviklingshemming. 

Ordningen trer i kraft 1. januar 2009.

Kåres Minnepokal - årets landeveissyklist i aldersbestemte klasser

Kåres Minnepokal er en utmerkelse i barne- og ungdomsgruppa som går til den landeveisrytter som har gjort en god innsats sportslig og er en god representant for SK Rye.

Adelskalender:

  • 2010: Adrian Henriksen (M15-16)
  • 2011: Ole Forfang
  • 2012–2015: ikke delt ut
  • 2016: Ludvig Fisher Aasheim (innstillingen kan du lese her.)

 

Årets trener

Årets trener i barne- og ungdomsgruppa kåres som en kombinasjon av avstemning blant utøverne med oppmennene som fagdommere.

Pokalen for årets Junior / U23 rytter

Pokalen er opprettet av styret i Barne- og ungdomsgruppa i Sportsklubben Rye i 2009. Det er gitt følgende kriterier for utvelgelsen av vinner av "Årets Junior / U23 rytter":

Jon Alterns minnepokal og kilometerteller'n

-distansepokalen
Vandrepokalen utdeles til den i Sportsklubben Rye, 16 år eller yngre, som har syklet lengst i løpet av sesongen. Alle som melder inn sine kilometre på slutten av sesongen, får en kilometerteller-premie.

 
Retningslinjer