Du er her

Trening

Trening #2 for Rye Utfor

Vi tar en ny økt på frognerseteren for trening #2. Denne gangen ser vi litt nærmere på svingteknikk, og det blir flere økter med seksjonstrening.
Vi møtes på den store parkeringen nedenfor frognerseteren restaurant, og treningen avsluttes på den store parkeringen nedenfor Midstuen t-bane.
(Treningen starter 17.30, og avsluttes 20.00)

Vær presise, og husk reisebevis (vi tar t-banen et par turer) drikke, reserveslange og en liten matbit dersom du pleier å bli sulten/gå tom for energi!

Treningsstart høsten 2015 - Tirsdag 18.8.2015

Rye Utfor B&U starter opp igjen treningen tirsdag 18. august!

Denne treningen vil bli holdt i Frognerseteren, og vi starter kl 18.00 fra parkeringen nedenfor Frognerseteren restaurant. Henting blir på parkeringen nedenfor Midtstuen T-bane kl 20.30.

Husk ekstra slange, reisebevis (vi benytter oss av t-banen) og litt drikke.

Helmhjelm, hansker og knebeskyttere er anbefalt minimum av beskyttelse!

Vel møtt!
 

 

Foreløpig treningsplan - våren 2015

Tirsdagstreningene for Rye Utfor B&U er godt i gang, og vi varierer stort sett mellom Frognerseteren og Grefsenkleiva/Grefsenåsen. Under er en foreløpig plan for hvor og når vi skal trene. Dersom du ønsker å trene med Rye Utfor, eller har barn som ønsker å trene med gruppen, er det bare å ta kontakt!

Tirsdag 12.5 og Tirsdag 19.5 (treningstid 18.00-20.30)

Trening Frognerseteren - Tirsdag 28.4

Vi satser på at mildværet holder seg over helgen, og planlegger førstkommende trening i Frognerseteren.

Oppmøte er kl. 18.00 på den store parkeringen nedenfor Frognerseteren Restaurant, og henting er på parkeringen nedenfor Midtstuen T-bane kl. 20.30. Vi satser på et par turer med banen, så husk derfor gyldig reisebevis.

Vi anbefaler helhjelm, knebeskyttere og hansker som et minimum av beskyttelse og oppfordrer alle til å ta med drikke og ekstra slange i tilfelle punktering.

Vel møtt!

Mvh Bendik Henriksen, hovedtrener Rye Utfor B&U

Trening Grefsenkleiva - Tirsdag 21.4.2015

Vi fortsetter tirsdagstreningene i grefsenkleiva, frem til snøsmeltingen har tatt seg opp i Frognerseteren.

Oppmøte er kl. 18.00 på den store parkeringen nedenfor Grefsenkollen Restaurant, og henting blir innerst i Akebakkeskogen (adresse ca. Akebakkeskogen 89) kl. 20.30.

Vi anbefaler helhjelm, knebeskyttere og hansker som et minimum av beskyttelse og oppfordrer alle til å ta med drikke og ekstra slange i tilfelle punktering.

Vel møtt!

Mvh Bendik Henriksen, hovedtrener Rye Utfor B&U

Trening - Rye Utfor

Det er straks duket for første trening for Rye Utfor, og vi starter sesongen med trening i Grefsenkleiva tirsdag 14.4. Oppmøte er kl. 18.00 på den store parkeringen nedenfor Grefsenkollen Restaurant, og henting blir innerst i Akebakkeskogen (adresse ca. Akebakkeskogen 89) kl. 20.30. Vi gleder oss til en ny sesong med utforsykling!

Vi anbefaler helhjelm, knebeskyttere og hansker som et minimum av beskyttelse og oppfordrer alle til å ta med drikke og ekstra slange i tilfelle punktering.

Våre treninger er for utøvere i aldersgruppen 10-22 år.

Foreløpig treningskalender for Rye Utfor B&U

Hei alle sammen.
Under ser dere en liste over sesongens kommende treninger, og treningstider. Endringer kan forekomme, men vil isåfall bli varslet.
Vi ønsker å trene litt i Aron ifb. med Norgesmesterskapet som holdes der i slutten av juni, og ettersom at de kun har åpent i helger og på onsdager blir disse treningene ikke på en tirsdag.
Detaljer rundt trening i Aron kommer senere.

Tirsdag 6. mai - Frognerseteren 17.30-20:30
Tirsdag 13. mai - Grefsenkleiva 18:00-20:30
Tirsdag 20. mai - Grefsenkleiva 18:00-20:30

Utfortrening for SK Rye Barn & Ungdom

Tirsdag 29.04 skal vi trene i frognerseteren! Oppmøte er kl. 17.30 på parkeringen nedenfor frognerseteren kafé/restaurant. Vi holder på til 20.30, og henting blir på parkeringen nedenfor midtstuen t-bane. Husk gyldig reisebevis for oslo sporveier, drikke og en banan e.l.
Vel møtt alle sammen!

Ved spørsmål, ta kontakt med undertegnede!

Mvh Bendik Henriksen,
Trener Rye Utfor B&U

Bendik.s.henriksen@gmail.com

Trenings- og rittkalender for utforgruppa

Jeg har litt problemer med å få kalenderen til å vise seg direkte i dette vinduet. Her er ekstern lenke inntil videre: Trenings- og rittkalender for utforgruppa.